Baby- og Børnemassage 

Baby- og Børne massage er til de mindste poder i samfundet. De har faktisk også brug for, at få masseret kroppen da de også dagligt udsættes for fysiske opgaver som kan give ømme muskler. Når man massere børn bruges Fysiurgisk massage ikke men nærmere en wellness massage som giver barnet ro og muligheden for at slappe af, og så foregår det ikke foran en skærm.

Til babyer er det en god måde at få noget tid med baby. Det er en øvelse som både mor og far kan lave og derfor udbydes det også som Fædre- eller mødre gruppe behandlinger hvor jeg instruere, må ske demonstrere på en baby, men ellers er det forældre som giver massagen og derved laver en bonding med barnet samtidig med at der indføres en masse stimuli i forhold til berøring, kontakt og læring.

'En massage til baby eller barn til maks 10 år. koster 200 kr. og tager i omegnen af 20-30 min.

Ved grupper på min. 6 babyer eller børn 2-4 timer med instruktion/demonstration og evt. inividuelle behandlinger.

ved 6 Babyer/børn 1800 kr. inkl. 30 ml. Mandelolie som I kan tage med hjem. Så kan forældre fortsætte massagen hjemme når der opstår et behov.

Pris

 En behandling på 20-30 min. Koster 200 kr

Gruppe på min 6 babyer/børn 1800 Kr. Inkl. 30 ml. mandelolie (Ordinær eller økologisk) til hvert barn. Så kan forældre give massage hjemme når behovet opstår.

© 2020 Massage By Kruse

CVR: 39287552

  • Black Facebook Icon