Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en ældgammel teknik som er kendt i århundrede før vores tidsregning. De lande hvor massage har været meget udbredt er i Kina, Grækenland, Tyrkiet og i Romerriget. Der er mange ældgamle skrifter som beskriver massage og dennes indvirkning på muskler, skader og healing.
Lægevidenskabens førstemand Hippokrates beskriver tidligt om massage og healing.

Fysiurgisk massage kom til norden i 1800 tallet fra P.H.Ling som var elite gymnast. Han havde sin viden fra Grækenland og Kina og ved hjemkomst til Sverige, udviklede han massage teknikken som vi i dag kalder Fysiurgisk massage, eller klassisk massage. (På Engelsk hedder det Swedish Massage, fordi Amerikanerne troede det var af svensk oprindelse.) Fagsproget i massagen er dog fra Holland hvor J. G. Mezger udgav en bog i 1868 hvor fagtermene er blevet beskrevet og navngivet.

Fysiurgisk massage er en massage som arbejder med 36 af kroppen 206 muskler. De bliver gennem arbejdet og der trykkes på myoser. Derved smidiggøres musklerne, senerne strækkes, kapillærer udvides, musklerne bliver afslappet og blod cirkulationen øges. Derved stimuleres kroppens lymfesystem til, at skille sig af med de frigjorte affaldsstoffer og samtidig forsvinder spændinger og infiltrationer.

Massagen er næsten den samme som sports massage, men de adskiller sig en smule fra hinanden.

Massagen er intensiv og man bliver gennemarbejdet i hele kroppen og en helkrops behandling tager 60 minutter.

Man massere, Ben, arme, ryg, nakke, skuldre og mave.

Massagen kan også udføres på en massage stol.

Pris

300 kr. pr time

© 2020 Massage By Kruse

CVR: 39287552

  • Black Facebook Icon