Gua Sha Massage

Gua Sha massage er en massageform som kan dateres tilbage til 300 år før kristus og den kommer fra østen formentlig Kina, hvor teknikken er meget udbredt endnu. Men teknikken har også været brugt i vesten.

Gua sha massage er en bindevævs massage som arbejder meget med smerte problematikker, men ikke nødvendigvis der hvor smerten er.

Teknikken går ud på at skabe/kradse i huden, uden at der går hul. Massagen er på hele kroppen og der er evidens for, at massagen har en effekt på kroppen, hvor der er målt en stigning på 400% i de hvide blodlegemer samt en øgning i kroppens blodcirkulation også cirkulationen til de små blodkar i huden, (Mikro perfusion), som styrker immunforsvaret og har anti inflammatorisk egenskaber.

Hollywood er ekstremt glad for Gua Sha som hjælper skuespillere og stuntmænd til en hurtig heling efter stundscener og uheld på settet.

 

Personer med komplekse smerter kan have stor glæde af behandling med Gua Sha massage.

 

Fx. personer med Fibromyalgi har stor glæde af behandlingen, dog skal der flere behandlinger til, da man lægger langsomt ud og tager meget hensyn til sygdommen.

 

Ved begyndende influenza eller forkølelse kan Gua sha forkorte forløbet med egenskaben i at sætte gang i blodomløbet og få kropstemperaturen til at stige.

 

Gua Sha massage er vanvittig intensiv og yderst effektiv på smerte problematikker. Faktisk er den så intensiv, at man ikke ser specielt godt ud efter massagen. Man kan have en let rød til meget mørk lilla farve over alt på kroppen - ikke hele kroppen, men i punkter -  Farven forsvinder inden for en uge og oftest efter 3-4 dage. Se billeder til venstre. 

Massagen er så intensiv, at der er en del kontraindikationer på den og en del mennesker ikke kan få massagen.

Man kan ikke få massagen hvis:

 

  • Man har eksem -  også skjult. fx. Rosacea.

  • Åbne sår

  • Blødersygdomme eller blodfortyndende medicin

  • Solskoldet 

Massagen tager ca. 1 time og der kommer en ansigts massage oven i som bliver lavet med Jadesten. Her kradset ikke og man bliver ikke rød eller lilla. Ansigts massagen er wellness og utrolig populært i hovedstaden og i verden rundt.

4 dage mellem billed 1 og 2
3 dage mellem billed 1 og 2
4 dage mellem billede 1 og billede 2

Pris

Kr. 300,- inkl. ansigtsmassage.

Kr. 75,- for ansigtsmassagen i forbindelse med anden behandling

© 2020 Massage By Kruse

CVR: 39287552

  • Black Facebook Icon